Azonos zárlatú rendszerek - Egykulcsos zárak

 

Egykulcsos zárbetét

ELFELEJTHETI A KULCSCSOMÓKAT

Mert az azonos zárlattal rendelkező zárbetétekhez elég egyetlen kulcs, amelyik minden zárat képes nyitni. Ez a rendszerben szereplő zárbetétek azonos kódolását jelenti, vagyis a csapok minden betétben ugyan úgy helyezkednek el. Ezt a rendszert különböző zárbetét típusokkal is kombinálhatjuk (egyoldalas zárbetét, kétoldalas zárbetét, lakatok, belső forgatógombos zárbetét, öltözőszekrény zárak) lényeg, hogy a profiljuk összehangolható legyen.


RENDELJEN MOST

 

 

Hogy működik az egykulcsos zárrendszer?

Egy azonos zárlatú zárcsoport több, azonosan kódolt zárbetétből, illetve zárból és egyféle kulcstípusból áll. Az azonos kódolás azt jelenti, hogy a zárbetétek belső elemeit ugyanúgy rendezik el. A kulcsot tekintve egyedi kulcsok használatosak. A különböző helyiségekben használatos eltérő kivitelű kétoldalas, egyoldalas, belső forgógombos, másodzárhoz használható zárbetétek, lakatok és fémszerkezetzárak azonos kódolása is lehetséges. Az azonos zárlatú betétek használata önmagában nem jelent zárrendszert, de központi záras, főkulcsos és vezérkulcsos rendszerekkel is jól kombinálható.

 

 

Egykulcsos zárbetét

 

 

Miért jó ez nekem?

● Elég csak egyetlen kulcs minden zárbetéthez!

● A kulccsomó többé nem húzza a zsebét, táskáját!

● Egy kulcs mindíg elfér a zsebében!

● Egyszerűbb működés a biztonság megtartásával!

● Kulcsvesztés esetén nem szükséges zárcsere!

● Kombinálható főkulcsos rendszerrel is!

Az azonos zárlatú zárrendszerek hatalmas előnye, hogy nem kell minden egyes zárbetéthez külön kulcsot használni, tehát elhagyható a hatalmas kulcscsomó és nem kell keresgélni minden egyes nyitásnál ami időt is spórol. Elég csak egyetlen kulcs a saját kulcstartóra. Ezt a megoldást olyan helyre ajánljuk, ahol több zárat is kell működtetnünk a mindennapokban. Garázsajtó, bejárati ajtó, belső ajtó, lakat, szekrényajtó, kertkapu, postaláda.

A kulcs elvesztése esetén sem kell aggódni! Nem szükséges lecserélni az összes zárbetétet. Az azonos zárlatú rendszereink annyiszor újrakódolhatóak, ahány zárbetétet Ön eredetileg vásárolt rendszeréhez.

 

 

 Azonos zárlatú zárbetétek az otthonában

Lakóházak esetében a legkézenfekvőbb megoldás az azonos zárlatú rendszerek használata, melynek segítségével elég egyetlen kulcsot használnunk a kertkapun, a garázsban és a bejárati ajtón is, így kényelmessé válik, de ugyanakkor biztonságos marad az ajtók nyitása-zárása. Sőt! Az azonos zárlatú rendszerekbe bevonhatóak a lakatok is, illetve a cserélhető betéttel rendelkező postaládák is!

Egykulcsos zárrendszereinket a kedvező árfekvésű Titan XtTitan K1, Titan I6 vagy a nagy biztonságú Titan K5 zárbetétekre építjük. K1 és K5 zárbetét választása esetén, lakatok bevonása is lehetséges az egykulcsos rendszerbe!

Egy kulcs több zár

 

Hogy rendeljek egykulcsos rendszert?

Mérje le a rendszerbe bevonni kívánt zárbetétek méretét! (Segítség: ITT)

● Válassza ki a használni kívánt zárbetét típust! (Titan XT, Titan K1, Titan I6 vagy Titan K5)

● A termék adatlapján válassza ki a korábban lemért zárbetét méretet, majd jelölje be az azonos zárlat opciót is!

Adja a zárbetétet a kosarához, majd a következő méretű zárbetéttel is járjon el a leírtak szerint!

Az egy rendelésen belül, azonos zárlat opcióval rendelt zárbetétekből elkészítjük Önnek egykulcsos rendszerét! Az azonos zárlat mellé természetesen választható még a belső fordító gomb vagy a pánik funkció is, mely lehetővé teszi a zár nyitását akkor is, ha egy másik kulcs belülről a zárban van. (A két lehetőség értelemszerűen kizárja egymást, hiszen a belső gombos zárbetétek már rendelkeznek pánik funkcióval is, így gombos zárbetét esetén nem kell külön rendelni és megfizetni a pánik funkciót!)

 

 

Rendelje meg online egykulcsos rendszerét!

Titan Xt egykulcsos olcsó zárbetét Titan K1 hengerzárbetét Titan K5 hengerzárbetét

Titan XT

TITAN K1

Titan I6

Titan K5

Titan K5 ASC

Titan K66

Alapfunkciós zárbetét, beltéri ajtók azonos kulcsra hangolásához tökéletes és olcsó megoldást kínál.

Alsó közepkategóriás biztonságú és kedvező árfekvésű zárbetét, felfúrás és letapogatás elleni védelemmel.

Középkategóriás biztonsági hengerzárbetét. Fúrás, maghúzás, letapogatás és kulcsütés elleni védelemmel van ellátva.

Felső középkategóriás, nagy biztonságú hengerzárbetét. Tartós és biztonságos, ideális választás bejárati ajtózárakba. A Titan K5 zárbetét törésvédelemmel ellátott verziója, mely még nagyobb biztonságot nyújt.
Nagy biztonságú, törésvédelemmel és másolásvédett kulcsprofillal ellátott prémium hengerzárbetét.
           

Az azonos zárlat funkcióval rendelt zárbetétek esetén a működő kulcsok száma nem emelkedik a rendszerbe bevont zárbetétek számával. (XT  és K1 zárbetét esetén 3 db, I6 és K5 zárbetét esetén 5 db kulccsal lesz működtethető a rendszer). Több kulcsot csak kulcsmásolással lehet a rendszerhez biztosítani. Pótkulcsokat természetesen rendelhet tőlünk itt.

 Ez a rendszer kialakításából adódik, mivel például egy öt zárbetétes rendszer kialakítása úgy zajlik, hogy az öt normál zárbetétből kiválasztásra kerül egy és az összes többi zárbetétet a kiválasztott zárbetét csapkiosztásához igazítjuk. Így az öt zárbetét a kiválasztott betét kulcsával lesz nyitható. A későbbiekben bármelyik másik zárbetét kulcsaira átkódolható az összes zárbetét, ezért nem kell kulcsvesztés esetén zárbetéteket cserélni. Ha új zárbetéteket vagy plusz kulcsokat később szeretne az egykulcsos rendszeréhez csatlakoztatni, az lehetésges természetesen, keressen minket az elérhetőségeinket és elmondjuk, mit kell tennie.

 

 

Segítségre van szüksége?

Hívja szakértő kollégánkat, aki segít Önnek kiválasztani a megfelelő zárbetétet és segítségére lesz a legmegfelelőbb egykulcsos zárrendszer kiválasztásában!

 +36 70 953-7804 
info@zarnagyker.hu