Titan K66 magas biztonságú zárbetét másolásvédett kulcsprofillal

Termék elérhetősége: Külső Raktárban

Kezdő Ár: 11 905 Ft

Gyors áttekintés

Nagy biztonságú, törésvédelemmel és másolásvédett kulcsprofillal ellátott hengerzárbetét, 4 db pontfúrt kulccsal, vízszintes kulcsállással. A másolásvédett kulcsprofilnak köszönhetően Önnek nem kell tartania az illetéktelen kulcsmásolástól, mert a Titan K66 zárbetét kulcsának másolása csak egyetlen helyen lehetséges az országban. Kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik! Fúrás, letapogatás és kulcsütés, maghúzás és zártörés elleni védelemmel van ellátva.


A törésvédett Titan K66-os zárbetétek rendelhetőek azonos zárlatú funkcióval, belső gombbal és vészfunkcióval is. Az azonos zárlatú rendszerben lévő zárbetétek is 4 db működő kulccsal lesznek szállítva!


A pontos árhoz és a rendelés leadásához a termékadatlapon meg kell adni a zárbetét méretét és a kiegészítő funkciókat!

.

Titan K66 magas biztonságú zárbetét másolásvédett kulcsprofillal

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

* Kötelező kitölteni

Kezdő Ár: 11 905 Ft

Részletek

További termékjellemzők

A TITAN K66 ASC zárbetét nikkelezett zártestű, 6 db aktív és 7 db passzív edzett acél csapot tartalmaz. 4 db pontfuratos kialakítású újezüst (nikkel, réz és cink ötvözet) kulcsokkal, vízszintes kulcsállással és 1 600 ezer kulcsvariációs lehetőséggel nyújt biztonságot.

  • Zártest anyaga: nikkelezett réz
  • Kulcsprofil: pontfúrt kulcs újezüstből, csak kódkártya felmutatásával másolható csak egyetlen helyen az országban
  • Kulcsvariációk: 1 600 000 féle
  • Mabisz minősítéssel rendelkezik: igen, 6-os besorolással
  • Egyéb jellemzők: törésvédelem,  védett kulcsprofil

 

 

Pótkulcs rendelés

Gyári kulcsok száma normál zárbetét esetében: 4 db /zárbetét 
 

Kulcsok száma azonos zárlatú rendszerben: 4 db (a kulcsok száma nem emelkedik az azonos zárlattal szerelt zárbetétek darabszámával) Ha további kulcsokra van szüksége, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat!  

 

Mit jelent a zártörés elleni védelem?

A Titan K66 zárbetét nevében az ASC betűk az Anti Snap Cylinder rövidítésre utalnak.

A zárbetét mindkét oldalán látható egy bemélyedés, ami a cilinder szándékos meggyengítése azért, hogyha a betörő el szeretné azt törni, akkor olyan helyen törjön le, mely nem teszi lehetővé a zárhoz való hozzáférést és az ajtó kinyitását. Ha letörték a zárbetétet, akkor az már nem lesz használható, de a jó hír az, hogy a betörőnek sem lesz érdeke  megtört zárbetéten tovább próbálkoznia.

A zárbetéthez kérhető kiegészítők:
   

Azonos zárású, egykulcsos zárbetétek

A Titan K66 ASC zárbetétek kiegészítő opcióként kérhetőek azonos zárású, más néven egykulcsos rendszerben. Ebben az esetben a rendeléskor azonos zárásúként jelölt zárbetétek a választott mérettől és darabszámtól függetlenül úgy kerülnek összeállításra, hogy valamennyi zárbetét egyféle kulccsal lesz nyitható. Bővebben az azonos zárású rendszerek előnyeiről itt olvashat.

 

    

Belső fordító gomb a zárbetéten

Az opció választása esetén a zárbetét belső oldalára egy zárógomb kerül felszerelésre, így az ajtó belső oldalán a zárbetét kulcs nélkül zárható, nyitható. Üvegezett ajtókhoz nem ajánljuk!

A belső fordító gombbal ellátott zárbetét, működéséből adódóan már tartalmazza a vészfunkciót is, így azt külön nem szükséges megrendelni!

 

 

 Vészfunkció a zárbetétben

A vészfunkciós zárbetétek abban az esetben is nyithatóak maradnak, ha a másik oldalon egy másik kulcs a zárban van. És ez egy nagyon kényelmes funkció, ahogyan az alábbi ábra is mutatja:

 

Fogaskerék rendelése Hevederzárhoz:

 A hevederzárakat fogaskerekes hengerzárbetétek működtetik. Ha hevederzárba szeretne új cilindert, akkor meg kell győződnie arról, melyik típusú fogaskerék lesz Önnek megfelelő. Itt a fogaskerék átmérője és a fogak száma az, ami eldönti a helyes típust.

Termék Paraméterek

Model Titan k66
Termék Kód Titan-k66
Gyártó Titan
Biztonsági Fokozat Magas
Zárbetét Mérete Nem

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.