Titan K5 ASC Törésvédett Hengerzárbetét

Termék elérhetősége: Külső Raktárban

Kezdő Ár: 6 841 Ft

Gyors áttekintés

Középkategóriás, nagy biztonságú, törésvédelemmel ellátott hengerzárbetét, 5 db pontfúrt kulccsal, vízszintes kulcsállással. Fúrás, letapogatás és kulcsütés elleni védelemmel van ellátva. Széles méretválasztékban rendelhető, ár/érték aránya miatt igen kedvelt típus. Tartós és biztonságos, ideális választás bejárati ajtózárakba.


A törésvédett Titan K5-ös zárbetétek rendelhetőek azonos zárlatú funkcióval, belső gombbal és vészfunkcióval is. Az azonos zárlatú rendszerben lévő zárbetétek is 5 db működő kulccsal lesznek szállítva!


A pontos árhoz és a rendelés leadásához a termékadatlapon meg kell adni a zárbetét méretét és a kiegészítő funkciókat!

Titan K5 ASC Törésvédett Hengerzárbetét

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

* Kötelező kitölteni

Kezdő Ár: 6 841 Ft

Részletek

További termékjellemzők

A TITAN K5 ASC-os zárbetét nikkelezett zártestű, 5 db aktív és 5 db passzív edzett acél csapot tartalmaz. Pontfuratos kialakítású kulcsokkal (5 db), vízszintes kulcsállással és 50 ezer kulcsvariációs lehetőséggel nyújt biztonságot.

  • Zártest anyaga: nikkelezett réz
  • Kulcsprofil: pontfúrt,csak kódkártya felmutatásával másolható
  • Kulcsvariációk: 50 000 féle
  • Mabisz minősítéssel rendelkezik: igen
  • Egyéb jellemzők: törésvédelem

 

Pótkulcs rendelés

Gyári kulcsok száma normál zárbetéteknél: 5 db /zárbetét  Szeretne még további pótkulcsokat rendelni? Kattintson!
Kulcsok száma azonos zárlatú rendszerben: 5 db (a kulcsok száma nem emelkedik az azonos zárlattal szerelt zárbetétek darabszámával)   Szeretne még további pótkulcsokat rendelni? Kattintson!

Mit jelent zártörés elleni védelem?

A Titan K5 zárbetét néveben az ASC betűk az Anti Snap Cylinder rövidítésre utalnak.

A zárbetét mindkét oldalán látható egy bemélyedés, ami a cilinder szándékos meggyengítése azért, hogy ha a betörő el szeretné azt törni, akkor olyan helyen törjön le, mely nem teszi lehetővé a zárhoz való hozzáférést és az ajtó kinyitását. Ha letörték a zárbetétet, akkor az már nem lesz használható, de a jó hír az, hogy a betörőnek sem lesz érdeke a megtört zárbetéten tovább próbálkoznia.

A zárbetéthez kérhető kiegészítők:
   

Azonos zárású, egykulcsos zárbetétek

A Titan K5 ASC zárbetétek kiegészítő opcióként kérhetőek azonos zárású, más néven egykulcsos rendszerben. Ebben az esetben a rendeléskor azonos zárásúként jelölt zárbetétek a választott mérettől és darabszámtól függetlenül úgy kerülnek összeállításra, hogy valamennyi zárbetét egyféle kulccsal lesz nyitható. Bővebben az azonos zárású rendszerek előnyeiről itt olvashat.

 

    

Belső fordító gomb a zárbetéten

Az opció választása esetén a zárbetét belső oldalára egy zárógomb kerül felszerelésre, így az ajtó belső oldalán a zárbetét kulcs nélkül zárható, nyitható. Üvegezett ajtókhoz nem ajánljuk!

A belső fordító gombbal ellátott zárbetét, működéséből adódóan már tartalmazza a vészfunkciót is, így azt külön nem szükséges megrendelni!

 
 

 Vészfunkció a zárbetétben

A vészfunkciós zárbetétek abban az esetben is nyithatóak maradnak, ha a másik oldalon egy másik kulcs a zárban van. És ez egy nagyon kényelmes funkció, ahogyan az alábbi ábra is mutatja:


Fogaskerék rendelése Hevederzárhoz:

 A hevederzárakat fogaskerekes hengerzárbetétek működtetik. Ha hevederzárba szeretne új cilindert, akkor meg kell győződnie arról, melyik típusú fogaskerék lesz Önnek megfelelő. Itt a fogaskerék átmérője és a fogak száma az, ami eldönti a helyes típust.

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

TITAN K5 Sorozatú Hengerzárbetét

TITAN K5 Sorozatú Hengerzárbetét

Kezdő Ár:

Normál ár: 4 637 Ft

Kedvezményes ár: 6 201 Ft

     

Termék Paraméterek

Model Titan K5 ASC Törésvédett Hengerzárbetét
Termék Kód TITAN-K5-ASC
Gyártó Titan
Biztonsági Fokozat Nem
Zárbetét Mérete Nem

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.