TITAN K5 Sorozatú Hengerzárbetét

Termék elérhetősége: Raktáron

Kezdő Ár: 4 637 Ft

Gyors áttekintés

Középkategóriás, nagy biztonságú hengerzárbetét, 5 db pontfúrt kulccsal, vízszintes kulcsállással. Fúrás, letapogatás és kulcsütés elleni védelemmel van ellátva. Széles méretválasztékban rendelhető, ár/érték aránya miatt igen kedvelt típus. Tartós és biztonságos, ideális választás bejárati ajtózárakba.


A Titan K5-ös zárbetétek rendelhetőek azonos zárlatú funkcióval, belső gombbal és vészfunkcióval is. Az azonos zárlatú rendszerben lévő zárbetétek is 5 db működő kulccsal lesznek szállítva!


A pontos árhoz és a rendelés leadásához a termékadatlapon meg kell adni a zárbetét méretét és a kiegészítő funkciókat!

Titan hengerzárbetét, kulcsokkal

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

* Kötelező kitölteni

Kezdő Ár: 4 637 Ft

Részletek

A TITAN K5-ös zárbetét nikkelezett zártestű, a szerkezet két csapsorban 10 db működtető (5 aktív és 5 passzív) edzett acél és rézcsapot tartalmaz. Különleges profilú és pontfuratos kialakítású szimmetrikus kulcsokkal (5 db), vízszintes kulcsállással és 50 ezer kulcsvariációs lehetőséggel kiemelkedő biztonságot nyújt. Mindkét oldalról fúrás és letapogatásos nyitás elleni védelemmel rendelkezik. Félcilinderes változatban is rendelhető. A K1 betéthez képest megnövelt biztonság, amit az 5 passzív és 5 aktív acél és rézcsap jelent. Kulcsvariálási lehetőség ennél a betétnél már 50 ezer!! a K1-es zárbetét 30 ezer variációjához képest.

Ideális, bejárati ajtózárakba, hevederzárakba.

  • Zártest anyaga: nikkelezett zártest
  • Kulcsprofil: speciális
  • Megfelelőség: MSZ 528-78, MABISZ
  • Kulcsvariációk: 50 000 féle
  • Egyéb jellemzők: A típus gombos, fogaskerekes, vészfunkciós, normál, felsőzárbetét, félbetét kivitelekben egyaránt elérhető.
  • Ajánlás: bejárati ajtózárakba, hevederzárakba, portálzárakba
A zárbetéthez kérhető kiegészítők:

Pótkulcs rendelés

Gyári kulcsok száma: 5 db /zárbetét  Szeretne még további pótkulcsokat rendelni? Kattintson!
Kulcsok száma azonos zárlatú rendszerben: 5 db (a kulcsok száma nem emelkedik az azonos zárlattal szerelt zárbetétek darabszámával)   Szeretne még további pótkulcsokat rendelni? Kattintson!

   

Azonos zárású, egykulcsos zárbetétek

A Titan K5 zárbetétek kiegészítő opcióként kérhetőek azonos zárású, más néven egykulcsos rendszerben. Ebben az esetben a rendeléskor azonos zárásúként jelölt zárbetétek a választott mérettől és darabszámtól függetlenül úgy kerülnek összeállításra, hogy valamennyi zárbetét egyféle kulccsal lesz nyitható. Bővebben az azonos zárású rendszerek előnyeiről itt olvashat.

 

    

Belső fordító gomb a zárbetéten

Az opció választása esetén a zárbetét belső oldalára egy zárógomb kerül felszerelésre, így az ajtó belső oldalán a zárbetét kulcs nélkül zárható, nyitható. Üvegezett ajtókhoz nem ajánljuk!

A belső fordító gombbal ellátott zárbetét, működéséből adódóan már tartalmazza a vészfunkciót is, így azt külön nem szükséges megrendelni!

 

 

 Vészfunkció a zárbetétben

A vészfunkciós zárbetétek abban az esetben is nyithatóak maradnak, ha a másik oldalon egy másik kulcs a zárban van. És ez egy nagyon kényelmes funkció, ahogyan az alábbi ábra is mutatja:

Válassza a törésvédett Titan K5 ASC zárbetétet a nagyobb biztonságért!

Mit jelent zártörés elleni védelem?

A zárbetét mindkét oldalán látható egy bemélyedés, ami a cilinder szándékos meggyengítése azért, hogy ha a betörő el szeretné azt törni, akkor olyan helyen törjön le, mely nem teszi lehetővé a zárhoz való hozzáférést és az ajtó kinyitását. Ha letörték a zárbetétet, akkor az már nem lesz használható, de a jó hír az, hogy a betörőnek sem lesz érdeke a megtört zárbetéten tovább próbálkoznia.

 

Fogaskerék rendelése Hevederzárhoz:

 A hevederzárakat fogaskerekes hengerzárbetétek működtetik. Ha hevederzárba szeretne új cilindert, akkor meg kell győződnie arról, melyik típusú fogaskerék lesz Önnek megfelelő. Itt a fogaskerék átmérője és a fogak száma az, ami eldönti a helyes típust.

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Titan K5 Pótkulcs

Titan K5 Pótkulcs

1 500 Ft
     

Termék Paraméterek

Model TITAN K5
Termék Kód T0404068
Gyártó Titan
Biztonsági Fokozat Magas
Zárbetét Mérete Nem

Termék címkék

Mások ezekkel a címkékkel látták el ezt a terméket:

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.