Titan XT Sorozatú Hengerzárbetét

Termék elérhetősége: Külső Raktárban

Kezdő Ár: 2 054 Ft

Gyors áttekintés

Titan XT projekt zárbetét - attól, hogy olcsó, még lehet megbízható!


Webshopunk új terméke a Titan XT zárbetét, mely letapogatás elleni védelemmel van ellátva, 5 db aktív csappal rendelkezik. Itthon Euro-Elzett XT néven kerül forgalomba. 3 db acélkulccsal szállítjuk, de webshopunkban természetesen lehetőség van pótkulcsok rendelésére is. Rendelhető azonos zárlatú funkcióval, belső gombbal és vészfunkcióval is.


Projekt zárbetét = csere zárbetét! Egyedülálló lehetőség ajtógyártóknak, generálkivitelezőknek építkezésekhez: Kattintson erre a linkre a részletekért!


A pontos árhoz és a rendelés leadásához a termékadatlapon meg kell adni a zárbetét méretét és a kiegészítő funkciókat! Segítség a zárbetét méréséhez ezen a linken.

Titan XT zárbetét

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

* Kötelező kitölteni

Kezdő Ár: 2 054 Ft

Részletek

  • Zártest anyaga: nikkelezett réz
  • Kulcsprofil: hagyományos, egyszerűen utángyártható
  • Kulcsvariációk: 20 000 féle
  • EN 1303, DIN 18252 szabvány
  • Egyéb jellemzők: beltéri ajtókhoz ajánlott, bejárati ajtókhoz a Titan K1 vagy Titan K5 zárbetéteket ajánljuk.

 

 

 

Pótkulcs rendelés

Gyári kulcsok száma alapesetben: 3 db /zárbetét  Szeretne még további pótkulcsokat rendelni? Kattintson!
 

Kulcsok száma azonos zárlatú rendszerben: 3 db (a kulcsok száma nem emelkedik az azonos zárlattal szerelt zárbetétek darabszámával) Szeretne még további pótkulcsokat rendelni? Kattintson!

   

Azonos zárású, egykulcsos zárbetétek

A Titan K5 zárbetétek kiegészítő opcióként kérhetőek azonos zárású, más néven egykulcsos rendszerben. Ebben az esetben a rendeléskor azonos zárásúként jelölt zárbetétek a választott mérettől és darabszámtól függetlenül úgy kerülnek összeállításra, hogy valamennyi zárbetét egyféle kulccsal lesz nyitható. Bővebben az azonos zárású rendszerek előnyeiről itt olvashat.

 

    

Belső fordító gomb a zárbetéten

Az opció választása esetén a zárbetét belső oldalára egy zárógomb kerül felszerelésre, így az ajtó belső oldalán a zárbetét kulcs nélkül zárható, nyitható. Üvegezett ajtókhoz nem ajánljuk!

A belső fordító gombbal ellátott zárbetét, működéséből adódóan már tartalmazza a vészfunkciót is, így azt külön nem szükséges megrendelni!

 

 

 Vészfunkció a zárbetétben

A vészfunkciós zárbetétek abban az esetben is nyithatóak maradnak, ha a másik oldalon egy másik kulcs a zárban van. És ez egy nagyon kényelmes funkció, ahogyan az alábbi ábra is mutatja:

Fogaskerék rendelése Hevederzárhoz:

 A hevederzárakat fogaskerekes hengerzárbetétek működtetik. Ha hevederzárba szeretne új cilindert, akkor meg kell győződnie arról, melyik típusú fogaskerék lesz Önnek megfelelő. Itt a fogaskerék átmérője és a fogak száma az, ami eldönti a helyes típust.

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Titan K1 Pótkulcs

Titan K1 Pótkulcs

690 Ft
     

Termék Paraméterek

Model Titan XT
Termék Kód 040415384
Gyártó Titan
Biztonsági Fokozat Alacsony
Zárbetét Mérete Nem

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.